Şehit Öğretmen Bayram Tekin Ortaokulu

Vizyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitogretmenbayramtekin.meb.k12.tr

Adres - Bağlarbaşı Mh. Atatürk Cd. No3 Çiçekdağı/Kırşehir 40700

Yerleşim Yeri - Çiçekdağı, Kırşehir

Adres - Bağlarbaşı Mh. Atatürk Cd. No3 Çiçekdağı/Kırşehir 40700

Ulaşım -Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine ulaşım, servislerle sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 70 km uzaklıkta olan okulumuz, Çiçekdağı ilçe merkezinde bulunmaktadır.